Nowy serwis internetowy porady kulturystyczne zapraszamy do odwiedzenia.

Jaką odżywke teraz wcinasz ?

Wszystko o odżywkach, suplementach diety, odżywki białkowe, kreatyna, hmb

Moderator: Kwachu

Jaką odżywke teraz wcinasz ?

Postprzez Bover » 24 cze 2009, o 18:26

Jak w temacie :D Pochwalcie sie co aktualnie wcinacie ?
Ja AAKG treca i Ultimate protein 8-)
Koks to zdrowie :)
Bover

Re: Jaką odżywke teraz wcinasz ?

Postprzez davidooo » 1 lip 2009, o 17:48

Olimp gainer mct dzisaj zjadlem ostatnia porcje :D

teraz kupuje glute albo amino ;)
davidooo

Postprzez miloszboy13 » 21 wrz 2009, o 16:41

Witam mam 25 lat,62kg,188cm,kolega polecil mi jesc gajner mutant mass ktory obecnie sporzywam trzy razy dzinnie po posilku,dodam ze nie stosuje zadnej diety jem normalnie kanapki obiad z dwoch dan i kolacje tez kanapki,nie chodze tez na silownie tylko robie pompki w domu dziennie po sto w seriach,chcialbym przytyc z 10 kg co byscie poradzili mi na osiagniecie tej masy 72kg.Pozdrawiam Milosz
miloszboy13

Postprzez ~BodyBuilder » 12 gru 2009, o 17:35

miloszboy13 napisał(a):Witam mam 25 lat,62kg,188cm,kolega polecil mi jesc gajner mutant mass ktory obecnie sporzywam trzy razy dzinnie po posilku,dodam ze nie stosuje zadnej diety jem normalnie kanapki obiad z dwoch dan i kolacje tez kanapki,nie chodze tez na silownie tylko robie pompki w domu dziennie po sto w seriach,chcialbym przytyc z 10 kg co byscie poradzili mi na osiagniecie tej masy 72kg.Pozdrawiam Milosz

Masz 25 lat 188 cm i 62 kg wagi ? Co do treningu zastosuj trening domatora jeśli chcesz jakieś rezultaty .
Odstaw odżywki i weź się za dietę . Dopiero jak troszkę przy masujesz pomyśl o jakiejś suplementacji nie wcześniej .
"... Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie ..."
~BodyBuilder

Postprzez Kwachu » 12 gru 2009, o 18:44

Kolega ~BodyBuilder bardzo dobrze Ci radzi odstaw odżywki, na nich masy nie zrobisz, musisz bazowac na naturalnej żywności, pod spodem masz link, jelsi mas zjakis problem czegos nie rzoumiesz to pisz, no i zapisz sie na siłownie bo na pompkach masy nie zrobisz

TEST:
Detonator Peak International - Hi Tec Nutrition & Peak Performance
Obrazek
Cechy sensoryczne:
-smak- grejfrutowy, z racji iż w kapsulkach znajdują się składniki trudno rozpuszczalne oraz nie smaczne, powiem tak ze suplemnt, jest rewelacyjny 9/10
-zapach- po otwarciu woreczka bardzo przyjemny zapach juz nie oglem się doczekac aż wypije 10/10
-rozpuszczalność- zero problemów szystko sie rozpusciło bardzo ładnie
Obrazek
Działanie:
-wpiłem dużą porcje(40g i 2 kapsy) oraz wypiłem mocną kawę po 15 minutach zaczolem czuć jak podnosi mi się ciśnienie szczególnie w glowie. Miałem bardzo duzy zapa do treningu, oprocz tego pobudzenie było raczej umiarkowane.
Mimo że trenuje w zimnej piwnicy to bylo mi ciepło, aż mialem wypieki na twarzy. Działanie9/10
Kwachu

Postprzez MrO2inn » 7 sty 2010, o 21:53

ja wlasnie bialko 80 od activlabu, calkiem dobrze sie rozpuszcza i truskawa gladko wchodzi :lol:
MrO2inn

Postprzez Animal85 » 2 wrz 2010, o 15:46

Obecnie jem bialko WheyShake Syntraxa, NoxPump Doriana i aminokwasy Uniliver Universala. kazdy z tych produktow warty polecenia zarowno jakosciowo jak i smakowo. Polecam
Animal85

Powrót do Odżywki i suplementy